Escape the Room: Mystery at the Stargazer's Manor

Escape rooms zijn met een opmars bezig. In meer en meer steden poppen de escape rooms als paddenstoelen uit de grond. Maar ook in spellenland maken ze furore. Escape Room the game is een erg populair spel in onze spellenclub. Het enige nadeel van dit spel is dat het destructief is. Deze Escape the Room echter is dat niet.



In deze versie van een escape room gaan de spelers een mysterie ontrafelen. We bevinden ons in het jaar 1869 en de astronoom van het dorp is al gedurende lange tijd niet meer gezien sinds het heengaan van zijn vrouw. Heel recentelijk gebeuren er rare dingen rondom zijn huis : er zijn luide en onbekende geluiden te horen, het ruikt er onaangenaam, en rookpluimen komen uit het observatorium. Het is nu aan jou en je gasten om dit mysterie in het huis van meneer Stargazer op te lossen.


Jou doel is een avond met jou gasten te spenderen aan het oplossen van puzzels, de verborgen tips weten te vinden, en het mysterie van het huis van Stargazer op te lossen. Lukt het jou en je gasten om dit mysterie tijdig op te lossen en de astronoom te redden voordat het te laat is ?

Een filmpje van the dice tower kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Thinkfun / Eureka puzzle en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.
Escape the room is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.



Aantal spelers : 3-8
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 90 minuten


Reacties

Populaire posts