Dungeon Rush


De mensen van Lautapelit.fi hadden op de beurs in Essen weer een heleboel nieuwe spellen bij, zoals Dokumus, Flame Rouge en Honsu. Vandaag echter bespreken we het eerste spel : Dungeon Rush.
 

De spelers van Dungeon Rush zijn avonturiers die zich doorheen een gevaarlijk doolhof begeven om het kwade dat erin leeft uit te roeien. Daardoor zullen zij onderweg geld verdienen en kunnen ze hun eigenschappen die ze hebben verbeteren. Na 3 levels - er zijn 3 rondes van monsters in elke level - komen ze tegenover de Dungeon Lord en de draak te staan.

Alle spellen van Lautapelit.fi hebben we door de designers laten signeren.
Elke speler heeft 2 helden : 1 voor je linkerhand en 1 voor je rechterhand. Mensen met 2 rechterhanden hebben een probleem om dit spel te spelen. 8-)
Tegelijkertijd zullen de spelers elk 2 doolhof kaarten omdraaien en leggen zo snel als mogelijk hun handen op de kaarten die ze willen waar tegen hun helden moeten vechten. Als je dat gevecht wint, krijg je die kaart met de buit die erop afgebeeld staat, en eventueel het materiaal op de kaart dat de  eigenschappen van je held kunnen verbeteren.

 

Die eigenschap verbeterende kaarten worden gedeeltelijk onder jou heldenkaart gestoken, terwijl de eigenschap van die kaart nog net zichtbaar is. Op die manier kan je 4 verschillende eigenschappen verbeteren, zoals korte afstand gevechten, lange afstand gevechten, magie en stealth, en dit per held die je hebt. Voor vijanden of monsters die erg sterk zijn, kan je jou helden combineren door de kaart van het monster met beiden hadden te slaan.


Dit spel werd geschonken door Lautapelit.fi en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts