Balance Beans

Vorige jaren mochten we jullie al verschillende balans spelletjes presenteren, zoals kipp-x en kipp-it. Nu stellen we jullie een nieuw spel van Thinkfun, jullie allen bekend van de éénpersoons denkspellen, voor.


Balance Beans is een logisch en mathematisch spel in 1 spel. In de doos vinden we zoals we gewoon zijn van dit soort spellen een setje van 40 verschillende kaarten met daarop verschillende uitdagingen, gaande van simpel, moeilijk tot heel moeilijk. Op die kaarten staat beschreven hoe je de rode bonen op de wipplank moet zetten. Nu is het aan jou om de andere oranje, gele en blauwe bonen op de wip te plaatsen, totdat de plank in evenwicht is.


Bij de eerste uitdagingen is het nog simpel, maar naarmate je de hogere uitdagingen aangaat zal je al echt moeten rekenen en logisch redeneren. Een ideale manier om jonge spelers op een speelse manier te laten kennis maken met algebra en logisch denken. En die leuke bonen die je op de wip mag plaatsen trekken zeker en vast de jongere spelers aan.

Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel / Thinkfun en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.
Balancing Beans is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 1
Speelduur : 5 - 30 minuten
Leeftijd : vanaf 5 jaar

Reacties

Populaire posts