Parado

De meeste van jullie zullen wel weten dat Zonnespel onlangs de naam heeft gewijzigd naar het meer internationaal klinkende 'Sunny Games'. Los van dat blijven ze coöperatieve spellen voor kinderen uitbrengen. Parado is hun laatste stokpaardje.


Parado is één groot verkleedpartijtje. De spelers zullen verschillende kinderen aankleden met een grappige en leuke mix van allerlei kleren en accessoires. De outfits die zo worden samengesteld zijn soms erg hilarisch. Hoe meer kinderen er zo aangekleed worden, des te sneller de gasten binnen komen. Hopelijk is iedereen klaar voordat alle gasten er zijn ! Gelukkig kunnen de speler mekaar helpen om de kinderen 'volledig' te krijgen.


Nu je denkt dat alles erop zit, moet het beste nog komen. Beurtelings mogen de spelers er een personage uitpikken en daar een verhaaltje bij verzinnen. Het verhaaltje zou wel ongeveer moeten kloppen met wat dit kindje aan heeft, en welke voorwerpen er te vinden zijn.


Zoals je kan merken is dit een spel voor de kleinste spelers, vanaf 4 jaar. En we kunnen er bij vertellen dat dit een spel voor kinderen door kinderen is; het zoontje van de spelontwerper heeft namelijk mee geholpen bij het ontwerpen van dit spel.

Dit spel werd geschonken door Sunny Games en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.
Parado is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor onze leden.



Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 4 jaar
Speelduur : 20 minuten


Reacties

Populaire posts