Wild patterns

'Villit Kuviot' vinden we vooraan op de doos als titel van dit spel. Dat je dit niet veel gaat zeggen kunnen we begrijpen, want dat is de Finse titel. In het Engels mogen we er gewoon Wild patterns tegen zeggen.


Wild patterns biedt de ganse familie een mengeling van snelle perceptie, probleem oplossend denken en tactiek aan. Het doel is om patronen op het speelbord te vinden die ook op je kaarten staan. Het speelbord bestaat uit verschillende gekleurde houten tegels die voortdurend door mekaar bewegen. Des te moeilijker of ingewikkelder het patroon is, des te meer punten je er mee kan verdienen. Het constant veranderen van de patronen veroorzaken plotse maar verrassende situaties.


En het is je aangeraden om super snel te zijn, want de patronen die je nodig hebt kunnen elk moment tevoorschijn komen, zelfs tijdens de beurt van een andere speler. Dus blijven focussen is de boodschap. De regels zijn erg simpel en gemakkelijk te begrijpen. Je kan het spel op 2 manieren spelen : een snelle en eenvoudige versie, of de langere en moeilijkere versie.



Dit spel werd geschonken door Roll D6 games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts