12 Realms

Voor de lezers die nog nooit van 12 Realms hadden gehoord, hebben zeker en vast onze vorige berichten daarover gemist. Je kan ze hier nalezen :
Nieuwe campagne
Persbericht Mage Company


Verschillende helden van de 12 Realms, onder meer Snow White, Siegfried, D'artagnan, Red Riding Hood en nog vele anderen, komen allen samen voor een allerlaatste groot avontuur. De Dark Lords hebben de handen in mekaar geslagen om alle Landen te veroveren, en enkel de gecombineerde krachten van alle helden kunnen een halt toeroepen aan dit nefast plan.


12 Realms is snel te spelen, is luchtig en een coöperatief miniaturenspel dat je zelfs op je eentje kan spelen. Alle spelers of helden moeten samenwerken om de Dark Lord zijn troepen te verhinderen dat ze de 12 Landen gaan veroveren. Aparte aanvallers kunnen verslagen worden door de specifieke eigenschappen van elke held, maar om de Dark Lord zelf te verslaan, zullen de spelers een machtig artefact moeten verkrijgen.


Tijdens hun missie om deze boosaardige meneer te stoppen, kunnen de helden samen doorheen de verschillende landen reizen, of ze kunnen op zichzelf een land verdedigen. Belangrijk om daarbij te weten is dat elk land in de 12 Realms een individueel land is, met eigen schatten en gebeurtenissen, en bevolkt door unieke wezens. Dus als je een land wil verdedigen, kies er een uit dat je aan staat.


Naast het basisspel kan je ook genieten van 2 uitbreidingen : 12 Realms: Dark Lords Pack en 12 Realms: Buildings Pack.

Dit spel werd geschonken door Mage Company en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.
12 Realms is te koop bij Spelmagazijn met 10% korting voor leden.

Aantal spelers : 1-6
Speelduur : 2 uur
Leeftijd : vanaf 12 jaar

Reacties

Populaire posts