Camp Roskilde

Goed nieuws voor de fans van festivals, en meer bepaald voor de fans van het Roskilde festival: het populairste festival van Denemarken, ja zelfs van heel Scandinaviƫ, is nu beschikbaar als gezelschapsspel.

Klaar om het beste festival ooit zelf op poten te zetten ? De spelers zetten hun kampen naast elkaar en beginnen met het aantrekken van een meute gekke en coole mensen van de festival terreinen. Het beste kamp verkrijg je door de juiste touch of sfeer, dat gegenereerd wordt door de mensen zelf. Welke vibe wil jij creƫren ? Ga je voor hippie style, black metal, de coole blues of iets anders ? Of misschien moet je wel een mengeling van alles voorzien.

De doos toont de gemiddelde festivalganger van tegenwoordig.

Om beurten stuur je de festival specialisten en materiaal van het festival terrein naar je eigen kamp, of naar het kamp van de andere spelers, en dan voer je het effect dat dit heeft ook uit. Zodra er een kamp 9 tegels heeft, is het spel ten einde en de speler met het meest diverse kamp is de winnaar. Is er zulk kamp niet aanwezig, dan wint de speler met het beste thema. Die zal bepaald worden door de sterkste kleur in een kamp min de sterkte van de 2de sterkste kleur.

3 van de 9 tegels in dit kamp zijn al gevuld.
Dit spel werd geschonken door Roskilde Festival en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 20 minuten



Reacties

Populaire posts